Am gasit 15 job(uri) in baza de date

Grid

Ce va ofera portalul "Vreau un Job"

Este un portal al locurilor de munca, creat atat in beneficiul angajatorilor cat si al celor care cauta un loc de munca.
Inscrierea precum si toate facilitatile ce decurg din aceasta sunt gratuite !

PENTRU ANGAJATORI ...
Angajatorii pot crea oferte de joburi, pot sa afiseze descrierea firmei si pot avea acces nelimitat atat la toti candidatii si la CV - urile lor cat si la datele de contact ale acestora.
Portalul ofera de asemeni posibilitatea trimiterii de mesaje candidatilor.

PENTRU CANDIDATI ...
Candidatii isi pot crea un profil, isi pot edita CV - ul (inclusiv in format pdf sau word pe care angajatorii le pot descarca de pe portal) si pot selecta jobul dorit, urmand sa aplice la el dupa completarea cel putin a profilului.

BULETINE INFORMATIVE
Atat angajatorii cat si candidatii vor primi saptamanal emailuri cu instiintari privind cele mai recente inscrieri in portal.
In plus vor putea primi daca doresc, informatii despre orice eveniment important din portal.

DESIGN MODERN
Designul site-ului este unul modern, realizat cu tehnologia "Bootstrap", ceea ce il face vizibil si pe dispozitivele mobile.

LISTARE PREFERENTIALA
Atat angajatorii cat si candidatii pot, contra cost, sa fie listati preferential in rezultatele cautarii in portal. Tarifele sunt diferite in functie de tipul utilizatorului.

FEEDBACK
Portalul nostru ofera utilizatorilor inscrisi posibilitatea trimiterii de feedback-uri prin care pot sa-si spuna parerea despre portal sau sa trimita sugestii privind functionarea.

Angajatori recomandati

Lista angajatorilor recomandati


home-image
 • S.C. CAMINUL HIGH CLASS S.R.L.

  S.C. CAMINUL HIGH CLASS S.R.L.

  Specificul firmei noastre - ca si producator de mobila - este acela de a oferi mobilier la comanda, produs in propria noastra fabrica de mobila.

  Firma noastra va intampina cu o gama larga de servicii axate pe industria mobilei: proiectare 3D de mobilier, design si executie mobilier de calitate superioara (executat la comanda) dupa proiectele noastre sau ale dumneavoastra, adaptate in …

 • C Solution

  C Solution

  C Solution este unul dintre pionierii pietei romanesti de E-Commerce.

  Incepand din 2001 a dezvoltat un portofoliu semnificativ de produse si servicii, ajungand in prezent unul din liderii pietei locale de specialitate.

  C-Solution a anticipat mereu oportunitatile businesului E-Commerce, acesta fiind motivul noilor proiecte pe care le dezvolta.

  C Solution is developing ASP IT systems, Internet/Intranet/Extranet applications, critical applications and solutions for online …

 • Business Dynamics Software

  Business Dynamics Software

  Business Dynamics Software is dedicated to making technology an asset for your business and not a problem.

  Business Dynamics Software strategy is to assist and help the customers to get the best software …

Top Market Online